Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós expedientarà l'empresa de l'ascensor de la Rosaleda

El consistori pensa en la construcció d'una rampa que substitueixi l'equipament, que va costar 92.000 euros l'any 2009

Aquest cap de setmana, tres joves menors d´edat es van quedar tancats a l´ascensor que dóna accés a la passarel·la que travessa des de La Rosaleda fins al polígon Casanova.

El consistori obrirà un expedient sancionador a l´empresa Embarba, encarregada del seu manteniment, per tal de depurar responsabilitats.

Aquest ascensor, des de la seva inauguració l´any 2009, ha patit múltiples averies i ha donat més d´un ensurt als seus usuaris. L´equip de govern municipal fa mesos que estudia la possibilitat de desmuntar l´aparell i substituir-lo per una rampa d´accés ja que aquest projecte es va dissenyar i executar malament des dels seus inicis.

Després d´aquest darrer incident, la idea de substituir-lo per una rampa pren més força i des de l´Ajuntament està previst, que durant aquest mes de juny, s´encarregui la redacció del projecte per a la construcció d´una rampa.

L´ascensor es va instal·lar l´any 2009 i va costar 92.000€, i des de llavors ha patit averies degut a l´escalfament durant episodis d´altes temperatures i per això en aquests moments s´ha procedit al tancament de l´ascensor no permetent-se el seu ús fins a disposar de més informació tècnica sobre l´aparell i a tal efecte s´encarrega un informe pericial sobre les avaries.

Prem per veure més contingut per a tu