Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós obre un parc perquè els gossos hi facin activitat

El recinte disposa d'estructures per entrenar l'agilitat

Sant Fruitós obre un parc perquè els gossos hi facin activitatASF

Sant Fruitós ha posat en servei un parc lúdic exclusivament per a gossos. L´espai, amb un perímetre de tanques de fusta, compta amb un circuit d´agilitat per als animals.

L´Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha construït el primer parc caní al municipi, ubicat a l´entorn de la Torre del Sanmartí, a tocar de l´Avinguda Lluís Companys, per tal que els gossos practiquin esport d'una manera diferent i divertida.

El recinte, perimetrat amb tanques de fusta per garantir la seguretat dels animals, compta amb 3 estructures per a entrenar l´agilitat dels gossos. Concretament s´hi ha instal·lat un slalom, una rampa i una roda.

El recinte també compta amb bancs de fusta pel repòs dels propietaris i una paperera específica per a llençar-hi els excrements dels animals.

Amb la construcció d´aquest nou espai, que es va obrir al públic durant el mes de juliol, l´Ajuntament vol dotar al municipi d´un nou indret que permeti als propietaris deslligar els seus animals de forma segura i així evitar que aquestes persones tinguin la necessitat de deslligar els gossos a la via pública, ja que està prohibit per una ordenança municipal.

Prem per veure més contingut per a tu