El Consell Comarcal presenta una guia dels tomàquets del Bages a la cuina
Les instal·lacions de la Fundació Alícia, a Món Sant Benet, van acollir la presentació de la guia gastronòmica Els tomàquets del Bages a la cuina, un recull que permet posar en valor la riquesa de l'horta de la comarca a través d'un dels seus productes més representatius. Jaume Biarnés, responsable de Cuina i Patrimoni de la Fundació Alícia, va ser l'encarregat de conduir una sessió en què 27 restauradors, xefs, productors i altres professionals del sector van poder conèixer els productes del Rebost del Bages, les varietats locals de tomàquet de la comarca i les seves aplicacions culinàries.
Aquesta guia gastronòmica, impulsada pel Consell Comarcal del Bages com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra, es troba ara en procés de revisió pels professionals del sector agroalimentari i de restauració que van assistir a la sessió informativa a la Fundació Alícia.
Properament, el Consell Comarcal i el Rebost del Bages difondran aquesta nova publicació que busca reforçar l'aposta gastronòmica de la comarca i donar a conèixer les varietats del que és un dels productes estrella de l'horta del Bages.
Temes
Més a Bages
-
Un videomapatge i un nou espai immersiu explicaran l’abadia i la vida monàstica a Montserrat
-
Sant Joan acollirà una cursa solidària amb la natura per l’entorn del Collbaix
-
Sant Fruitós treu a concurs la contractació del servei de recollida de deixalles i neteja viària
-
Montserrat presenta un mil·lenari que vol que sigui obert a tota la societat