08 de abril de 2018
08.04.2018
40 Años
40 Años

Sant Joan millora la seguretat a la cruïlla dels carrers Manresa i Anselm Clavé

08.04.2018 | 00:50
Una imatge de la cruïlla on s´han fet les obres

Sant Joan de Vilatorrada ha realitzat obres de millora a l'encreuament entre els carrers Manresa i Anselm Clavé.

Amb l'objectiu de treballar en termes de sostenibilitat i eficiència energètica i millorar i reforçar la seguretat dels vianants i vehicles que fan ús de la via pública, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada –a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat- ha dut a terme recentment la instal·lació de nous sistemes d'il·luminació LED en un total de nou punts semafòrics per a vehicles i vianants ubicats en aquesta cruïlla.

L'actuació, amb un cost de 4.170,62?, es va dur a terme els dies 14 i 15 de març i va consistir en la substitució de l'enllumenat públic per nous dispositius LED totalment sostenibles, que no emeten gasos d'efecte hivernacle i que permeten reduir notablement l'actual despesa energètica. Un cop finalitzats els treballs, el consistori és previst que actuï a la cruïlla entre els carrers Major i Pont.

Així, entre els avantatge de la nova lluminària LED respecte als sistemes d'il·luminació incandescents també hi ha l'augment del senyal lluminós, la prolongació de la seva vida útil, la reducció del risc de curtcircuit o el fet que ja no sigui necessària una neteja interna dels dispositius.

Jordi Gesé, regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, assegura que el canvi de lluminària als sistemes semafòrics «permetrà a l'Ajuntament seguir donant passes significatives en l'objectiu prioritari de garantir una mobilitat segura».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18