Segueix-nos a les xarxes socials:

Cardona acull dissabte una jornada contra la fibrosi quística

Caminades al voltant del castell i activitats paral·leles serviran per recaptar fons per al tractament de la malaltia

Cardona acull dissabte una jornada contra la fibrosi quística

Cardona acollirà aquest dissabte una nova jornada solidària per recaptar fons en la lluita contra la fibrosi quística. Es tracta del Salí de Cardona, un programa lúdic-esportiu amb finalitats benèfiques que promou per quart any consecutiu la família de Marcel Jódar, un nen del poble afectat per aquesta malaltia. Els diners recaptats es destinaran a la recerca o a la millora d´unitats de fibrosi quística d´hospitals catalans.

La jornada inclourà diverses activitats entre les 8 del matí i les 5 de la tarda, si bé la proposta més emblemàtica convida els assistents a caminar al voltant del perímetre del castell. No és cap competició, però es planteja el repte de la marató completa, amb 28 voltes d´un total de 42 quilòmetres, o la mitja marató, de 14 voltes i 21 quilòmetres. En tots dos casos es deixarà de comptabilitzar a partir de la 1, i la inscripció és 18 euros per persona.

Les voltes al castell començaran comptar a partir de 2/4 de 9 del matí, i després s´organitzaran diverses activitats en paral·lel. Al llarg del mati també hi haurà exhibicions de jumping i zumba, sortejos, una tirolina infantil, un globus captiu darrere el camp de futbol (per un preu de 5 euros), i a les 11 començaran diversos tallers, s´instal·larà un inflable, i es preveu una xerrada sobre la son i els seus beneficis en el descans. A les 2, fideuà popular, i a 2/4 de 5 es pòsarà punt i final a la jornada amb una ballada de gegantons al Parc del Camp Nou. La samareta solidària per participar en les activitats costa 8 euros.

Prem per veure més contingut per a tu