Castellnou de Bages ha enllestit els treballs de condicionament i enjardinament del «centre neuràlgic» del Serrat, que comprèn la plaça de Joan Vendrell, les pistes de petanca i bàsquet, i el parc infantil, que recuperarà el nom de Meliparc, com se l'havia conegut antigament. La inauguració es farà demà, a les 12 del migdia, amb presència de la colla sardanista Airs d'Or, de Santpedor.

Amb aquests treballs s'ha volgut «endreçar» una àrea que estava «molt abandonada», apunta l'alcalde, Domènec Òrrit, amb millores als accessos i amb escales de pedra, amb baranes noves adequades a la normativa, un nou sauló, treballs d'enjardinament, i

també s'ha repintat el parc infantil. Tot plegat, amb un cost aproximat de 30.000 euros.

El nou govern municipal (sorgit arran de la dimissió de Francesc Martínez l'abril passat) centra esforços «en treballs de manteniment», diu Òrrit. En aquest sentit, també s'ha actuat en la reparació del col·lector d'aigües residuals del carrer Carena, abans de connectar amb la depuradora del Ser-rat. Tenia «pèrdues importants i pudors», que ara s'han resolt. Ha costat uns 10.000 euros.