Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Fonollosa ha aprovat una convocatòria d'ajudes per a material escolar, llibres i matrícula als alumnes empadronats al municipi que cursin estudis obligatoris o d'educació infantil als centres de referència: llar d'infants Rexics, CEIP Sant Jordi de Fonollosa, IES Quercus, SINS Cardener o Ampans.

Les ajudes individuals, que s'atorgaran a tothom qui ho sol·liciti dins el termini establert, seran d'un import únic de 80 euros per als infants i adolescents que cursin segon cicle d'educació infantil, primària i secundària, i de 60 euros per als de primer cicle d'educació infantil. Aquest import es podrà revisar a l'alça segons el nombre de sol·licituds i la disponibilitat pressupostària.

La sol·licitud es pot presentar fins al dijous 18 d'octubre inclòs, conjuntament amb tota la documentació necessària prevista a les bases. La convocatòria d'ajudes és possible gràcies al finançament extraordinari dels programes d'emergència social de la Diputació de Barcelona, que el Govern municipal decideix destinar en aquest àmbit. Els interessats poden trobar més informació, la convocatòria i el formulari de sol·licitud a la web municipal: www.fonollosa.cat.