Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós renova les antenes d'emissió de la ràdio municipal

La substitució de les anteriors antenes permetrà millorar la qualitat de l'emissió

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha substituit les antenes d'emissió de la ràdio del municipi a fi de millorar la qualitat de les emissions. Durant els últims mesos les antenes s'havien malmès a causa sobretot de les filtracions d'aigua.

Des de l'any 2016, el consistori ha portat a terme diverses renovacions en l'equipament municipal de la radio per tal de mantenir-la en les millors condicions possibles. Entre aquestes renovacions ha instal·lat un nou emissor de radioenllaç per l'avaria que havia patit l'anterior i que era l'encarregat d'enviar la senyal des dels estudis de la ràdio del Bosquet fins a l'antena de la Torre Sanmartí.

Paral·lelament també s'estan realitzant els tràmits per augmentar la potència d'emissió de la radio municipal per tal d'arribar a tots els punts del municipi. Per aquest motiu ja es van instal·lar unes noves antenes parabòliques d'emissió i recepció dotades d'un major guany, més directes i que ocupen un menor espai a banda i banda de l'ample de freqüència.

Prem per veure més contingut per a tu