El bagenc Joan Bonanit ha convertit la mítica cançó Bona Nit de la f0rmació Els Pets en una nadala dedicada als polítics empresonats. El jove, que cada nit desitja bona nit als polítics empresonats, és l'impulsor de la reconversió de la peça, que ha penjat al seu perfil de Youtube. La idea és cantar-la als líders empresonats a Lledoners avui, dia de Nadal, a les 8 del vespre, abans del tradicional bona nit que dedica cada vespre als presos. Prèviament, hi haurà l'encesa d'un gran estel de Nadal.

La cançó està adaptada per Ariadna P., i compta amb la veu de Sílvia Montells i Joan Antonell, a la guitarra. «Els murs no ens separen», diu el tema, que fa una crida als polítics a no rendir-se perquè «la llibertat és a tocar». «La gent està tossudament alçada, no defalliu», insisteix, tot assenyalant que «ens en sortirem, el poble mai falla». I clou dedicant-los una «molt bona nit».

La versió de la cançó Bona nit està penjada a YouTube per tal que els assistents se la puguin aprendre i cantar aquesta nit.

Aquest acte central anirà precedit d'una cantada de nadales a les 11 del matí, que, com ahir, oferirà una orquestrina de músics.