La millora del paviment de les urbanitzacions de Mas Enric i Can Prat ha estat la proposta guanyadora dels pressupostos participatius de Castellbell i el Vilar, que tenen una dotació de 50.000 euros. El municipi havia posat a votació un total de 17 propostes, la gran majoria relacionades amb millores a la via pública i en equipaments. La primera experiència de pressupost participatiu al municipi ha aconseguit un total de 441 vots els darrers dies.

En total es van recollir 439 vots, dels quals 180 van ser a favor de les millores del paviment a Mas Enric i Can Prat. La segona proposta més votada, amb 147 butlletes, va ser la transformació del pati de l'escola Jaume Balmes. Les altres opcions més votades van ser posar al dia la zona esportiva de Mas Enric (123), l'adquisició d'un vehicle de neteja (66), substituir l'enllumenat públic actual per bombetes led (49) i convertir una pista de tennis en pista de pàdel (42). Entre la resta de propostes que es podien votar fins diumenge hi havia també adequar el camí del Cremallera (33), instal-lar contenidors adaptats (31), senyalitzar les rutes del patrimoni local i millorar el carrer Riera (26).

El consistori fa un balanç positiu de la primera experiència de pressupost participatiu, que ha tingut la implicació del 13% dels veïns i veïnes més grans de 16 anys. L'Ajuntament ha informat que ha iniciat els tràmits tècnics per executar les obres d'urbanització a l'entorn de Mas Enric i Can Prat tan aviat com sigui possible.