Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell Comarcal del Bages presenta la segona edició del Catàleg de Serveis

El Consell Comarcal del Bages ha presentat la seva segona edició del Catàleg de Serveis, una eina que permet conèixer millor la institució i les seves prestacions. El document recull la informació bàsica de cada àrea que forma el Consell, com els responsables, personal adscrit, horari, contacte i els serveis que ofereix.

En concret, es recopila la informació sobre l'àrea de Presidència, d'Economia, d'Acció Social i Ciutadania, de Turisme, de Desenvolupament Comarcal, de Territori i Habitatge, de Medi Ambient, d'Educació, Cultura, Joventut, Esport i Comunicació i de Suport als Municipis. Algunes d'aquestes informacions estan adreçades directament a la ciutadania, tot i que la majoria donen suport i eines als ajuntaments.

El president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, ha explicat que «els darrers anys han estat complicats a nivell econòmic, per això el Consell dedica molts esforços a promocionar l'economia del Bages, a la creació d'ocupació, i a ampliar l'actual oferta de polítiques socials». També ha afegit que des del Consell «treballem incansablement per teixir el territori i cohesionar-lo, amb la reclamació constant i ferma de la millora d'infraestructures viàries i ferroviàries».

Prem per veure més contingut per a tu