Anar a Món Sant Benet, des de Barcelona, serà a partir d'ara més fàcil que mai. L'equipament, gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera, impulsa, a partir del dia 2 de març, una promoció especial que inclou transport d'anada i tornada, dues visites al monestir (la medieval i la modernista) i dinar a La Fonda.

L'objectiu de la iniciativa és «generar un major trànsit de turisme interior i apropar al públic barceloní la proposta de Món Sant Benet». Així, tots aquells que ho vulguin «podran gaudir, amb la comoditat que implica no preocupar-se per horaris ni transport, de l'experiència màgica que ofereix Món Sant Benet a tan sols 1 hora de Barcelona», apunten des del complex.

El transport cap a Món Sant Benet sortirà cada dissabte al matí des de la parada de la Pedrera (Provença, 261-265). L'autobús marxarà a 2/4 de 10 del matí de Barcelona i arribarà a Sant Benetde Bages a les 11. Un cop fetes les visites i el dinar, a la tarda sortirà del complex a 2/4 de 5 per arribar a la capital catalana a les 6 de la tarda. Les dues visites permeten fer un recorregut per la història del monestir medieval i una retrospectiva a l'època en què va ser reconvertit en la casa d'estiueig de la família del pintor Ramon Casas.