Sant Vicenç ha viscut avui a la tarda una rua de Carnaval amb molt protagonisme musical, amb una calor inusual i que ha acabat coronant el poble d'Astèrix i Obèlix en el premi principal, el de la carrossa guanyadora. Presentat conjuntament per l'Esbart Dansaire Santvicentí i la Colla de Geganters, no hi ha faltat cap dels populars personatges de la Gal.lia de còmic, ni els seus enemics romans, ni el senglar i el menhir.

La cercavila ha seguit l'itinerari de les últimes edicions, arrencant des del sector de l'antiga Bòbila per desfilar per les avingudes d'Eduardo Peña i Secretari Canal i el carrer Gran com a espais principals, per acabar amb l'entrada a la plaça Clavé.

De la rua santivicentina destaca que cada cop prenen més protagonisme les comparses, més que no pas les carrosses o les disfresses individuals o de grups reduïts. I també que les formacions cada vegada es preparen millor la seva coreografia de lluïment en l'entrada final.

A l'edició d'avui a la tarda la música ha tingut un protagonisme molt rellevant en les temàtiques escollides, ja que s'hi ha pogut veure des d'un concert de Queen, fins als que rememoraven la pel·lícula 'Grease', passant per una disco de la dècada dels 80.

Tots tres, per cert, s'han acabat enduent premi. La 'disco coral' (de l'Associació Musical Castellet) el d'animació; Queen (Club Escuaix Atlètic Castellet) el segon de comparsa; i 'Grease' (Hoquei Castellet) el tercer.

Quant a la resta de premis, la comparsa guanyadora ha sigut per a 'tibidabo Castellet'. En carrossa, el segon premi ha sigut per a les galetes de l'escola Puigsoler, i el tercer per als 'bojos per la ciència' de l'escola Sant Vicenç. L'infantil ha sigut per a la Raponzel, l'individual o grup reduït per a 'Harry Potter i la pedra de Sant Vicenç', mentre que els 'Santvigenis' s'han adjudicat el d'originalitat.