Sant Fruitós de Bages va celebrar ahir el Carnestoltes amb dues propostes ben diferenciades: una, per al públic familiar, a la tarda, i una altra per als joves, ja entrada la nit.

A la tarda, es va fer la cercavila familiar, que va sortir de la plaça Alfred Figueras amb l'animació del grup de percussió local Batukada Shangó, els quals, juntament amb els tabalers Asmodaics i Golatiers, acompanyaven una munió de gent, infants i familiars.

Tots els participants van desfilar pels carrers del poble fins acabar finalment al Pavelló Municipal d'Esports, on va tenir lloc la cloenda de la festa, que va anar acompanyada de l'animació infantil del grup Avui fem Pop.

Al vespre va arrencar una nova edició del Carnestoltes Jove, específicament adreçat al públic juvenil. La rua també era previst que acabés al pavelló. La traca final d'ahir a la nit era la gran revetlla-concert que havia de tenir l'amenització de la Mashup Party Band i els discjòqueis locals Arzzett i Berna, que havien de posar el colofó a l'edició d'aquest 2019 del Carnaval.