Katy Puig Obradors ha estat escollida com a cap de llista de Junts per Navàs per als comicis municipals del maig del 2019, després de ser ratificada per unanimitat pels associats i associades del municipi. Puig és regidora a l'oposició a l'Ajuntament de Navàs des del 2013, i el 2015 ja va encapçalar la llista de la formació al municipi, aleshores sota les sigles de CiU. Actualment, també és consellera comarcal al Consell Comarcal.

Puig és administradora i gerent d'una empresa del sector del metall situada al mateix polígon industrial del poble, està casada i és mare de dos fills. Des de sempre ha format part i ha col·laborat en diferents entitats esportives, culturals i socials del poble com el club de natació, el bàsquet, l'agrupament escolta Ali-Bei i la coral Sant Genís. També ha estat presidenta de l'AMPA del col·legi Sant Josep i de l'EDN.

La nova alcaldable ha posat de manifest que es presenta amb moltes ganes i il·lusió, tant com la darrera vegada que va entomar aquest repte, amb la diferència que a dia d'avui pot aportar encara un grau més d'experiència.