Les regidores Montse Girbau, de Moià, i Mercè Casals, de Sant Fruitós de Bages, figuren entre les quinze primeres posicions a les llistes del Congrés per Barcelona que ha configurat el PDeCAT de cara a les eleccions generals del proper 28 d'abril.

Els noms s'han fet públics després que el Consell Nacional del Partit Demòcrata donés llum verd dimecres al vespre a la llista de candidats tant al Congrés com al Senat. En la candidatura al Congrés, que a la demarcació de Barcelona encapçala el líder de l'ANC ara empresonat, Jordi Sànchez, la regidora Montse Girbau, a l'oposició a l'Ajuntament de Moià, ocupa el lloc número 10, mentre que Mercè Casals, també regidora de l'oposició, en aquest cas a Sant Fruitós, va de número 14.

Un olianès per Lleida

En l'àmbit de les comarques centrals, també figura un altre nom del PDeCAT a les llistes. És Ricard Pérez, d'Oliana, i conseller nacional del partit, que ocupa la quarta posició al Congrés. En canvi, no hi ha cap nom de la regió central entre els primers llocs al Senat.

El president del partit, el bagenc David Bonvehí, diu que amb aquesta configuració, «estem preparats per encarar les eleccions de la millor manera»