Sallent celebrarà de l'1 al 7 d'abril la primera Setmana Gran. El que es proposa és un programa d'activitats dirigides a la gent gran de Sallent, però obertes a tothom.

La setmana començarà amb el taller La meva història, que durant tres dies treballarà la memòria, la creativitat i l'apoderament personal des d'un vessant lúdic. A partir de l'àlbum familiar es construirà un petit llibret biogràfic. El 2 d'abril, i tots els dimarts fins a final de mes, es farà un curs introductori a l'ús de les noves tecnologies a la Biblioteca de Sallent.

A més, el mateix dimarts se celebrarà un recital de cançons a càrrec del Cor Lacetà. A la mateixa hora i dia, a la sala de la Cultura, hi haurà El Show de la gent Gran a càrrec de l'Associació Guifré el Pelós. Dimecres, l'auditori de l'Escola de Música acollirà el concert Patuflash. El 4 d'abril es faran dos tallers, un sobre la seguretat en les compres a distància i un altre per reflexionar sobre la tasca professional en l'atenció a les persones grans a través del joc. El 5 d'abril els alumnes de l'INS Llobregat faran una xerrada sobre la vida a la residència, i al vespre, a la Fàbrica Vella, es podrà veure l'espectacle Iaia: memòria històrica. La cloenda de la setmana es farà el diumenge 7 d'abril amb un audició de sardanes i un ball de cloenda.