L'11a Trobada Gegantera i la Benedicció de Rams han estat els actes centrals de la Fira de Rams, que s'ha celebrat aquest diumenge. Aquest acte posa el pròleg a les Caramelles de Súria, que tindran lloc dissabte 20 i diumenge 21 d'abril, i als actes de Setmana Santa.

La Trobada Gegantera ha comptat amb la participació de les colles de Callús, Cardona, Poble Nou (Manresa), Navarcles, la Roca del Vallès, Sant Llorenç Savall i les colles surienques dels Geganters i Grallers del Poble Vell i dels Geganters del Gorg de l'Olla. Les colles participants han fet una cercavila pels carrers del centre urbà, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Joan. Aquest espai ha acollit una ballada final, a més d'inflables i un taller de pintura. Al final de la Trobada, el cap dels Geganters i Grallers del Poble Vell, Manel Ramos, ha agraït la participació de totes les colles. La Benedicció de Rams també ha aplegat nombroses persones al davant de l'Església Parroquial de Sant Cristòfol.

El programa d'actes de la Fira de Rams ha acabat per la tarda a la plaça de la Serradora, amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Súria.