Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fira de Primavera de Navàs consolida l'espai d'activitats de la carpa

El certamen, que se celebra aquest cap de setmana, tindrà una setantena d'expositors

La Fira de Primavera de Navàs consolida l'espai d'activitats de la carpaARXIU/MIREIA ARSO

Navàs celebra aquest cap de setmana la Fira de Primavera, on es consolida l'espai d'activitats de la carpa, que es va incorporar l'any passat, i que acollirà una desena d'empreses i entitats del poble. També es potencien les activitats lúdiques i culturals, amb Pau Riba com una de les actuacions estrella de la fira.

El certamen multisectorial acollirà enguany una setantena d'expositors d'alimentació, automoció, maquinària agrícola, bijuteria, roba i complements, al llarg del passeig de Ramon Vall i rodalia. Com a novetat, aquest any es recupera el concurs de pintura ràpida, per mitjà d'Artístic Galeria, i s'incorpora un nou concurs d'Instagram, amb un premi d'un pack valorat en més de 300 euros, format per experiències turístiques locals o de proximitat. Entre les activitats, destaca el maridatge de cerveses i formatges de proximitat protagonitzat per Xavier Tarrés (Cerveses Guineu), que serà l'acte que acompanyarà el concert de Pau Riba, que tancarà els actes de la fira, diumenge a les 8 del vespre.

Aquest dissabte, 2/4 de 5 es farà l'acte inaugural de la fira amb el reconeixement als comerços de proximitat de Navàs. En aquesta ocasió, es reconeixerà Cal Pi i Cal Casals (tancats per jubilació),Cal Serra (50 anys) i Cal Mas (100 anys), i hi haurà una menció especial als nous emprenedors i emprenedores. I a les 5 de la tarda, tindrà lloc una conferència i una exposició de fotografies amb Sergi Boixader, i a les 6 es farà el ball per a la gent gran al Club d'Avis. A 2/4 de 10, serà el torn del teatre, amb el Grup Escènic de Navàs, que representarà l'obra «La meva dona és lampista», i que aquest any es farà al teatre de l'Ametlla de Merola a causa de les obres de remodelació que l'Ajuntament està fent al Casal Sant Genís.

Diumenge començarà amb «Mr. Alret», un espectacle de circ per al públic infantil, a les 11 del matí. A continuació, destaca el concert de jazz que oferiran les Jazz Band de Navàs i Súria, amb la Jazz Band de la Garriga. Serà a la 1 del migdia a l'escenari de la carpa del passeig.

Durant tot diumenge hi haurà activitats com una exhibició de sevillanes, zumba, karate i desfilada de moda infantil, entre altres. A les 5 de la tarda es farà l'actuació castellera amb els Castellers de Berga i els Picapolls de la Gavarresa, al passeig Ramon Vall amb la carretera de Viver.

Prem per veure més contingut per a tu