El Bages acull avui dues noves presentacions públiques de candidatures de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

A Navarcles serà la CUP qui donarà a conèixer l'equip i les línies bàsiques del projecte que vol desenvolupar al poble. Serà a les 12 del migdia al carrer Nou, i tindrà la participació de més d'una desena de veïns, i també les actuacions musicals i artístiques a càrrec de l'actriu navarclina Xènia Sellarés i del grup de música bagenc Latrup.

La CUP de Navarcles presenta un equip amb lideratge compatit i una fórmula de coalcaldia, amb Nereida Berruezo i Aleix Solé.

A Monistrol de Montserrat, Més Monistrol es presenta per primer cop, i ho farà amb un acte a les 7 a la sala de Can Gibert, amb la participació de l'actor i joglar, i fundador de la companyia Els Comediants, Quimet Pla. En l'acte, Més Monistrol agrairà el suport rebut amb els avals necessaris per poder-se constituir, i presentarà l'equip, que encapçala Olga Urraca. Neix de l'associació Fem Més Monistrol, seguint el model de Gent fent Poble, de Sant Fruitós.