Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Fruitós comença a instal·lar quatre marquesines per al servei de bus

Estaran situades a les parades que hi ha a banda i banda de la carretera de Vic

Sant Fruitós comença a instal·lar quatre marquesines per al servei de busAJSFB

Sant Fruitós ha començat els treballs per instal·lar les noves marquesines en les parades de transport públic. Concretament les que es milloraran són les que es troben a banda i banda de la carretera de Vic des de l'entrada del poble venint de Manresa i les dues ubicades a l'alçada de l'Ajuntament.

En el cas de la parada situada davant del bar Klam, canviarà d'ubicació i es tralladarà a la plaça de la Vila el què comportarà la modificació de la vorera i la calçada. També s'hi instal.larà una nova columna d'enllumenat. Aquest canvi també suposarà el trasllat de les banderes institucionals, que ara estan situades a la plaça i que es posaran a la façana consistorial.

Aquestes noves estructures protegiran als usuaris del sol i de la pluja mentre esperen l'arribada del transport públic. Seran d'acer galvanitzat pintats de color imitació acer corten amb la coberta a conjunt, tindran bancs d'acer inoxidable i la il·luminació funcionarà amb tecnologia LED. A banda inclouran una cartellera amb els horaris del transport públic i informació d'interès pels passatgers.

Prem per veure més contingut per a tu