Sant Fruitós de Bages viurà un any més una jornada de neteja de l'entorn del municipi en el marc del Let's Clean Up Europe, una iniciativa a escala europea per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura.

Enguany la neteja es farà en diferents espais de la població com la zona del Bosquet, del rorrent de la Fonteta i el parc de la torre Sanmartí. La jornada, que és oberta a tots els públics, començarà amb un petit esmorzar a les 8 del matí al Nexe-Espai de Cultura i des d'aquest punt es començarà una caminada fins als diferents indrets on es durà a terme l'operació de neteja.

En finalitzar la jornada hi haurà un obsequi i esmorzar per a tots els participants. En l'anterior edició els voluntaris van recollir més de 160 quilos de deixalles de tot tipus: envasos, cartrons, mobiliari de la llar, aparells electrònics, fustes i runes entre d'altres.

Els interessats a participar a la jornada de neteja d'aquest dissabte s'hi poden inscriure preferentment a través del correu electrònic mediambient@santfruitos.cat o al telèfon 938789700. Aquesta serà la setena edició que el municipi de Sant Fruitós de Bages s'adhereix a la jornada europea per cuidar i netejar l'entorn dins els actes de la setmana de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.