Segueix-nos a les xarxes socials:

L'església parroquial de Sant Vicenç queda petita en l'adeu al socialista Miguel Largo

El regidor de Castellgalí va morir divendres de forma sobtada als 44 anys

L'església parroquial de Sant Vicenç queda petita en l'adeu al socialista Miguel Largo| Mireia Arso

Amb forts aplaudiments, de dolor i de ràbia per una mort sobtada, i amb un càntic flamenc, familiars, companys i coneguts de Miguel Largo han acomiadat aquest dilluns el cos del regidor del PSC de Castellgalí, traspassat divendres a l'edat de 44 anys.

La cerimònia ha deixat petita l'església parroquial de Sant Vicenç de Castellet, la localitat de naixement de Largo, tot i que des de fa anys residia a Castellgalí, d'on ha estat el màxim responsable de Governació, Medi Ambient i Turisme els darrers cinc anys. És per aquest motiu que acompanyant la família, al temple també hi havia l'alcalde del municipi, Cristòfol Gimeno, els companys de govern, representants de l'oposició i bona part de la plantilla municipal. Els també socialistes Cecilo Rodríguez, alcalde del Pont de Vilomara; Antoni Julián, exalcalde de Súria,; Mercè Cardona, exalcaldessa de Monistrol de Calders; i Francesc Martínez, exalcalde de Castellnou de Bages; i la diputada santvicentina d'ERC Adriana Delgado, són altres de les personalitats que han acudit al funeral.

El fèretre amb les despulles de Largo ha entrat a l'església acompanyat pel cant d'una salve i n'ha sortit a les espatlles dels membres de la Hermandad de la Esperanza Macarena de Manresa, de la qual el polític en formava part. I entremig, una cerimònia marcada per les llàgrimes de molts dels presents i també del batlle Gimeno, que ha pres la paraula a petició de la família i que ha destacat la capacitat de «fer pinya» i la «tenacitat» del «company i amic» traspassat. També ha estat sentida la interpretació d'un oració en versió flamenc i el fort aplaudiment que ha ressonat dins la parròquia mentre el taüt era alçat en braços i traslladat a les espatlles fins a fora, per marxar tot seguit en processó fins al cementiri.

Prem per veure més contingut per a tu