24 de maig de 2019
24.05.2019
Regió7

Sallent aprova un canvi urbanístic perquè Top Cable es pugui ampliar

24.05.2019 | 00:16
Imatge virtual de com es preveu l'ampliació de l'empresa

L'Ajuntament de Sallent va aprovar en el darrer ple municipal la modificació puntual número 11 del Pla d'ordenació urbanística municipal (POUM), canvi que tenia per objectiu l'agrupació i comunicació de zones industrial en polígon industrial de Plans de la Sala, promoguda per l'empresa Top Cable. Així, es va aprovar també el conveni urbanístic amb l'empresa sallentina per la permuta gratuïta de terrenys entre les dues parts.

Segons fonts municipals, el conveni té com a finalitat permetre que tinguin continuïtat de dues parcel·les industrials, per tal de garantir el desenvolupament econòmic de la indústria existent. Per aquesta raó, la proposta urbanística elimina el vial que separa actualment les dues parcel·les de la mateixa propietat, que passa a ser sòl industrial.

Segons les mateixes fonts, la proposta d'ordenació no significa un augment d'aprofitament industrial i s'incrementa sensiblement la superfície d'espais lliures. Top Cable ja disposa de llicència per tal de poder construir dues naus noves.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya