Aquest divendres arrencarà una nova edició de la Festa Major Infantil de Sant Joan City, impulsada per El Sidral, que enguany es dedica a la pau. En aquests dar-rers dies petits i grans ja han engalanat els carrers i places per tenir-ho tot a punt per donar el tret de sortida a la festa infantil de referència a la comarca.

La festivitat s'allargarà fins diumenge i omplirà el municipi d'un ampli i variat ventall d'activitats lúdiques dirigides a un públic familiar, que permetran als més menuts de la vila i d'arreu gaudir d'una de les festivitats locals més especials i originals de tot l'any.

Entre les activitats, aquest divendres, hi haurà la cercavila de colors, la pluja de confeti i el sopar a la fresca amb el ball disco posterior. Dissabte arriben els plats forts amb la merengada i ensabonada, a la tarda, i una nova edició del correfoc infantil al parc Catalunya, al vespre.

Els actes culminaran diumenge amb tallers i activitats, la megatómbola, l'espectacle de cloenda i el vermut amb gana, al parc Catalunya. La festa també tindrà un component solidari i aquest any col·laborarà amb la Fundació Althaia per a la millora de l'atenció a infants i joves.