Segueix-nos a les xarxes socials:

El govern en minoria de Sant Fruitós defineix el nou cartipàs

L'alcalde assumeix l'àrea que haurà de gestionar el nou pla urbanístic

El govern en minoria de Sant Fruitós defineix el nou cartipàsajsfb

El nou executiu de l'Ajuntament de Sant Fruitós, que tindrà el grup municipal Gent Fent Poble governant en solitari i en minoria, ha definit el cartipàs pel que fa a les delegacions d'atribucions per part de l'alcalde.

Joan Carles Batanés, a més del càrrec de batlle, assumeix les carteres de Relacions Institucionals, Recursos Humans, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil i Planejament i Territori. Aquesta darrera, una àrea ja de per si rellevant en tots els consistoris, és especialment significativa de cara a aquest mandat, ja que serà la que haurà de gestionar la redacció i aprovació del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que en la legislatura passada va generar un fort debat i que es va acabar deixant sobre la taula. És una peça clau que queda, doncs, a mans de l'alcalde.

Xavier Racero, un dels regidors que l'ha acompanyat des del primer mandat -Gent Fent Poble governa a Sant Fruitós des del 2011- es fa càrrec de Serveis Econòmics, Cultura i Patrimoni i Medi Ambient. Núria Clarella serà al capdavant d'Ensenyament, Sanitat, Atenció a la Ciutadania, Civisme i Festes. Maria del Carme Cruz tindrà Promoció Econòmica i Entitats. Un dels regidors que repeteix del mandat passat, Cristian Marc Huerta, s'ocuparà de les carteres d'Espai Públic, Activitats i Obres, Serveis Públics, Esports i Món Rural. L'estructura de govern la completa Íngrid Bonells , que portarà Comunicació, Participació Ciutadana i Acció Juvenil.

Pel que fa als tinents d'alcalde, es nomenen Xavier Racero com a primer tinent, Núria Clarella com a segona tinenta, Maria del Carme Cruz com a tercera tinenta, i Cristian Marc Huerta com a quart.

Prem per veure més contingut per a tu