Segueix-nos a les xarxes socials:

La varietat de propostes converteix en un èxit la festa gran de Sant Fruitós

Avui, dia de festa local, hi haurà la Gimcana Marrana de la festa jove, ball a l'Espai i l'actuació del Peyu

La varietat de propostes converteix en un èxit la festa gran de Sant Fruitós

Sant Fruitós de Bages ha celebrat aquest cap de setmana la Festa Major d'Estiu 2019, que ha estat lluïda i molt concorreguda gràcies a la varietat d'actes i al bon temps, llevat de dissabte al capvespre, en què un ruixat va fer suspendre el ball de la gent gran al Bosquet.

La segona edició del 7 de tapes + 7 de vi va ser tot un èxit i va vendre més de 700 tiquets. El programa festiu també va incloure l'elecció de la pubilla i l'hereu de Sant Fruitós, acte que es va recuperar l'any passat. Van sortir escollits Alba Prinz i Lluís Pérez, que substitueixen Mariona Sagués i Roc Grandia. També hi va haver molt públic a la festa d'Andalusa i al concert del grup Strombers.

Abans-d'ahir es va celebrar la 4a Trobada dels Grups de Percussió, organitzada per Batukada Shangó. Hi va haver l'actuació del Grup La 3a. Joventut de Sant Fruitós, i el jovent va gaudir del concert de Los 80 principales i del ball dels Santfree DJ Party.

Ahir al matí, després de la missa solemne, es va fer una audició de sardanes amb la Cobla Orquestra Rosaleda i balls tradicionals a càr-rec de l'esbart local Som Riu d'Or. L'orquestra Rosaleda també es va encarregar d'amenitzar el concert i el ball de la festa major.

Avui, dia de festa local, hi ha la festa jove, amb Gimcana Marrana, a l'aparcament del pavelló municipal. També hi ha ball a l'Esplai amb Alberto Paulo i a la nit, al Cobert de la Màquina de Batre, espectacle d'humor amb Peyu, que presenta L'home orquestra.

Prem per veure més contingut per a tu