La plaça de la Fira de Cardona es troba immersa de ple, des de ja fa uns dies, en els treballs que l'han de convertir en una plaça de bous, de cara a la festa major, que se celebrarà els dies 7, 8, 9 i 10 de setembre.

Tot i que encara falten unes setmanes, el muntatge és llarg i complex, i els operaris ja treballen a ple rendiment per poder tenir la instal·lació a punt de cara a les diverses sessions del corre de bou i a les activitats prèvies a la plaça. Tanmateix, es preveu que encara hi hagi feina en la seva posta a punt ben bé fins a la darrera setmana del mes d'agost.

Tant el muntatge com la posterior permanència de l'estructura durant les festes, té afectacions en l'accés a les oficines municipals de l'Ajuntament, que quedarà provisionalment alterat fins a final de setembre. Durant tot aquest temps, es podrà entrar a l'edifici, i de forma temporal mentre hi hagi l'afectació, per la porta del costat del bar El Centru. També queda temporalment suprimida la zona blava d'aparcament de la plaça de la Fira.