L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha iniciat els treballs forestals per protegir les urbanitzacions de Ca l'Esteve i el Graell contra els incendis.

La directora de l'obra juntament amb l'empresa encarregada d'efectuar aquestes obres han visitat totes les parcel·les per marcar en presència dels propietaris els arbres que cal tallar i el sotabosc que cal netejar d'acord amb els requisits establerts a la Llei de prevenció d'incendis, que obliga a disposar d'una franja neta de vegetació de 25 metres d'amplada al voltant de les edificacions a les urbanitzacions situades en terrenys forestals. Al Graell, es preveu finalitzar els treballs forestals el proper mes de setembre, i en aquell moment s'iniciaran les tasques a Ca L'Esteve.

L'Ajuntament finançarà més del 80% d'aquests treballs forestals gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que cofinançarà l'actuació. El consistori ha sol·licitat la col·laboració dels propietaris de Ca l'Esteve per tal de poder recollir les seves autoritzacions, sense les quals no es poden efectuar els treballs forestals. Els vigilants municipals visitaran els propietaris afectats per tal d'obtenir el seu permís per accedir a la parcel·la i realitzar els treballs de neteja forestal.