Santpedor.info és el domini que permet l'accés a una nova web sobre el patrimoni històric i natural d'aquesta població bagenca. És obra de Jaume Illa, un veí del poble que és mestre i llicenciat en documentació, que ha elaborat aquest nou portal (al qual també es pot accedir des de la web de l'Ajuntament) a partir d'una publicació en paper que ell mateix va elaborar l'any 1994 per encàr-rec del consistori.

La web conté informació sobre el patrimoni històric i l'entorn natural de Santpedor, i inclou unes 80 fotografies i 12 gràfics, totes elaborades per Illa. A partir de la pàgina principal, es pot anar navegant pels diferents apartats de què consta el portal, des de llocs d'interès, fins a paisatges, demografia, història, vida associativa, dades econòmiques, turisme, meteorologia, medi ambient, mitjans de comunicació, fotos històriques, llibres sobre Santpedor, veïns del poble que han destacat per la seva tasca professional, o els resultats de totes les eleccions municipals des del 1979.

L'embrió d'aquesta nova web és una pubicació en paper de 40 pàgines en blanc i negre sobre informació bàsica del municipi que Illa va elaborar el 1994 per encàrrec de l'Ajuntament. En va fer una primera actualització al final de la dècada dels 90, moment en què ja va publicar la informació en suport digital. El 2006 en va fer una altra renovació, i ara una darrera, amb una revisió dels continguts i de la tecnologia.