Segueix-nos a les xarxes socials:

Oló celebra la trobada de gegants en una festa major que encara la recta final

Oló celebra la trobada de gegants en una festa major que encara la recta finaljoaquim alberch

Colles geganteres vingudes sobretot de comarques veïnes, a banda de l'amfitriona, van participar ahir a la tarda a la 33a trobada que es va celebrar a Santa Maria d'Oló, en el marc de la festa major que s'hi celebra des de dijous i que s'allargarà fins dimarts.

La trobada és un dels actes amb més tradició de la festa, i també un dels més concorreguts. Les colles participants van fer un recorregut pels carrers del poble que va acabar a la plaça de Sant Antoni Maria Claret amb els balls de cadascuna i amb la conjunta de comiat. La jornada s'havia de completar amb un sopar popular i ball.

Els actes continuen avui, entre altres propostes, amb una cursa d'andròmines amb recorregut al Torrent Gros, i un sopar i concert a la fresca de nit. Demà es farà una matinal de jocs, un espectacle de circ a la tarda, i un de monòlegs i màgia a la nit, abans del correnit i el concert. Per cloure aquesta festa major, dimarts es farà una arrossada popular al migdia, en què diversos carrers s'organitzen per preparar les paelles. Al vespre hi haurà havaneres.

Prem per veure més contingut per a tu