Colles geganteres vingudes sobretot de comarques veïnes, a banda de l'amfitriona, van participar ahir a la tarda a la 33a trobada que es va celebrar a Santa Maria d'Oló, en el marc de la festa major que s'hi celebra des de dijous i que s'allargarà fins dimarts.

La trobada és un dels actes amb més tradició de la festa, i també un dels més concorreguts. Les colles participants van fer un recorregut pels carrers del poble que va acabar a la plaça de Sant Antoni Maria Claret amb els balls de cadascuna i amb la conjunta de comiat. La jornada s'havia de completar amb un sopar popular i ball.

Els actes continuen avui, entre altres propostes, amb una cursa d'andròmines amb recorregut al Torrent Gros, i un sopar i concert a la fresca de nit. Demà es farà una matinal de jocs, un espectacle de circ a la tarda, i un de monòlegs i màgia a la nit, abans del correnit i el concert. Per cloure aquesta festa major, dimarts es farà una arrossada popular al migdia, en què diversos carrers s'organitzen per preparar les paelles. Al vespre hi haurà havaneres.