L'Ajuntament de Rajadell preveu portar a terme properament diverses obres de rehabilitació i millora a l'antic edifici de les escoles, situat al nucli urbà dels Molins, i que actualment és un espai d'equipament públic al servei dels veïns.

Els treballs afectaran bàsicament l'espai de la coberta, que és el que està més malmès pel pas del temps, i tenint en compte que l'estructura de l'edifici es troba en un bon estat de conservació. Es tracta d'un edifici de planta baixa que consta de dues sales, l'una està destinada a espai polivalent, i a l'altra hi ha una sala de gimnàs i per practicar pilates.

En concret, l'actuació se centrarà en la substitució de la teulada, amb un canvi de totes les teules que estan en mal estat per unes de noves. Amb aquesta actuació també s'aprofitarà per dotar d'aïllament tèrmic l'edifici, de manera que es buscarà més estalvi energètic.

Els treballs, que es preveu que es realitzin properament però que encara no tenen data, tindran un cost total de 45.321 euros, amb IVA inclòs.