Sant Vicenç de Castellet celebrarà demà el tradicional Aplec de Castellet, a l'entorn del conjunt monumental de l'antiga torre, l'ermita i la casa de l'ermità. L'organitzen l'Ajuntament de Sant Vicenç i la Colla de Geganters, i té la col·laboració de l'Associació Musical Castellet, la Coral Al Vent, i l'Esbart Dansaire Santvicentí.

La celebració conviurà amb les obres de rehabilitació que s'estan portant a terme des de fa temps en aquest espai, i permetran als assistents veure la seva evolució. De tota manera, s'impedirà l'accés al recinte del castell, on s'està treballant.

Els actes començaran a 3/4 de 9 del matí a la concentració de Romeus a la plaça de l'Església, i tot seguit sortiran amb els gegants i els grallers cap a Castellet, amb una parada prèvia per esmorzar al pla de els Vives.

Un cop al pla de Castellet es farà una missa i el repartiment dels panets , l'ofrena floral i la cantada del goig de Castellet amb la coral Al Vent. A 2/4 de 12 actuaran la coral Nou Horitzó, l'esbart dansaire Santvicentí i es farà el ball dels Barons de Castellet. Després, sardanes, i a les 2 començarà l'arrossada popular.

La festa s'acabarà a la tarda amb jocs de cucanya, que començaran a les 4.