El futur vial que s'està construint en paral·lel al nou supermercat servirà per ampliar els accessos des de l'oest del poble cap a una zona cèntrica on s'acumulen diversos serveis, com són el CAP, la residència i l'esplai dels avis.

Es tracta de la prolongació del carrer Monturiol, que transcorer-rà en paral·lel al carrer Sallent des del carrer Balmes (on arriba ara), fins al carrer de Jacint Verdaguer. Serà un nou vial de 7 metres de longitud que, a més, serà de prioritat invertida, de manera que donarà preferència de pas als vianants, tot i que permetrà la circulació de vehicles en els dos sentits de la marxa, i servirà d'accés al pàrquing del supermercat. Es preveu que les entrades i sortides es regulin amb un semàfor que impedirà el pas de dos vehicles simultàniament.

L'alcalde, Joan Carles Batanés, destaca la utilitat d'aquest nou carrer «perquè facilitarà la mobilitat en aquest sector», on hi ha diversos equipaments, tenint en compte que «ara cal fer una certa volta» venint de l'oest.

Les obres van començar l'octubre passat i es preveu que s'enllesteixin abans del 16 de desembre.