L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la UPC farà avui la segona de les sessions participatives que té previstes fer en el marc de la segona edició del Màster Universitari en Arquitectura que està realitzant a Cardona. La trobada és oberta a tots els veïns i a entitats i es farà a les 7 de la tarda a l'escola Joan de Palà de la Coromina.

En aquesta sessió, els alumnes exposaran les primeres propostes arquitectòniques adreçades a la millora dels entorns de Cardona, sobre les quals els veïns que hi participin podran fer aportacions. Els estudiants presentaran propostes de millora en la propietat pública i privada de la Coromina; connexions a través de la Vall Salina; recuperació del patrimoni industrial de l'antic meandre del Cardener; intervencions a les colònies Arquers i Manuela; i propostes per als entorns del barri de Segalers i les seves explotacions agràries.

Aquesta és la segona edició del Màster Universitari en Arquitectura que l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la UPC realitza a Cardona. El primer màster, realitzat el curs passat, es va centrar en la millora de l'àmbit urbà de Cardona, mentre que aquesta segona edició està centrada en la millora dels entorns de Cardona.

La cinquantena d'estudiants que realitzen aquest màster tenen l'encàrrec de desenvolupar propostes, que després els serviran per realitzar el seu projecte final de carrera.