L'administració número 1 d'Abrera, ubicada al Centre Comercial Montserrat, va repartir 30 sèries del 49797, el segon quart premi de la rfa de Nadal, que sumen un total de 6 milions d'euros de premi.

Dotze d'aquestes sèries s'han venut al Club Tennis Esparreguera i divuit a una empresa d'un polígon industrial proper. «Ens fa molta il·lusió perquè ha anat a parar a gent treballadora que realment ho necessita», va comentar Montse Fanés, una de les empleades d'aquesta administració, que ha apuntat que fa tres anys ja van repartir un tercer premi, i en fa dos, un segon. «Això vol dir que l'any que ve donarem el primer», va bromejar la dependenta.

L'alegria va inundar la segona planta del Centre Comercial Montserrat d'Abrera. Les treballadores d'aquest establiment es van mostrar visiblement emocionades d'haver pogut repartir 6 milions d'euros del número 49797 entre persones «treballadores» i que «necessiten els diners». Van indicar que aquest premi ha anat a parar al Club Tennis Esparreguera i a una empresa propera. «Ho sabem perquè són dos encàr-recs que ens havien fet», va comentar Maria Álvarez, una de les empleades d'aquest negoci.

Aquest és el tercer cop que un premi de la rifa de Nadal cau en aquest punt del Baix Llobregat.