Una conductora manresana de 76 anys d'edat, Marta Franquesa Calderé, va morir ahir al migdia quan va tenir un accident de trànsit al terme municipal de Calders.

L'accident va tenir lloc a la car-retera N-141C, al punt quilomètric 14, entre Navarcles i Calders, a l'alçada de l'accés a la urbanització de la Guàrdia, quan per causes que encara s'estan investigant dos vehicles van xocar frontalment. Els serveis d'emergències van rebre l'avís de la col·lisió a un quart de quatre de la tarda.

Franquesa era la conductora i única ocupant d'un dels vehicles i circulava en direcció a Calders quan va tenir lloc el xoc.

Una manresana mor en un accident de cotxe a Calders

Una manresana mor en un accident de cotxe a Calders

En l'altre vehicle que es va veure implicat en el sinistre hi viatjaven dues persones que van resultar ferides amb pronòstic menys greu i que van ser traslladades a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Fins al lloc de l'accident s'hi va desplaçar l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i també tres ambulàncies, a més de dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues més dels Mossos d'Esquadra. Arran de l'accident es va tallar el trànsit de la carretera en tots dos sentits.

El d'ahir és el primer accident mortal que hi ha a la la xarxa de carreteres de la Catalunya Central aquest 2020.