Una veïna de Navarcles de 85 anys ha mort aquest dimarts a causa de la Covid-19, així ho ha pogut confirmar en un comunicat per xarxes socials l'Ajuntament del municipi. Aquest passat diumenge també va morir una dona de 85 anys al municipi, que fins ahir dilluns hi havien 6 casos d'infectats controlats.

En aquest sentit, concreta que a través de Serveis Socials s'està realitzant "un seguiment a totes aquelles persones de 70 anys o més que viuen soles o en parella per tal de conèixer el seu estat de salut i per poder detectar si necessiten algun tipus d'ajuda", com per exemple per anar a comprar.

L'Ajuntament reitera la necessitat de respectar el confinament domiciliari i destaca que a través dels Vigilants Municipals i amb l'ajuda de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, "s'està vetllant per al compliment de les mesures i perquè els veïns i veïnes no surtin de casa si no tenen una causa permesa, autoritzada o justificada", i subratllen que no complir la normativa actual pot comportar sancions econòmiques, que ja s'han començat a aplicar.

El consistori navarclí ha expressat públicament el seu condol a la família i amics de la veïna que ha perdut la vida.