El regidor de l'equip de govern de Navarcles Aleix Solé (CUP) ha anunciat la seva voluntat de renunciar a l'acta per motius laborals, que li impedeixen desenvolupar la tasca a l'Ajuntament de Navarcles "amb la dedicació que exigeix el càrrec", explica el consistori en un comunicat. La seva renúncia es farà efectiva en el proper ple municipal que es pugui celebrar després de la pandèmia de coronavirus i la seva plaça l'ocuparà la periodista Ylènia Morros.

Durant aquest mandat —amb un govern format per Ara Navarcles, CUP i Navarcles en Comú— Solé ha estat liderant les carteres de Promoció Econòmica, Sobirania Energètica, Habitatge i Festes, aquesta darrera compartida amb altres regidors i regidores de govern.

Un cop s'hagi efectuat la renúncia, podrà prendre el càrrec la persona del grup de la CUP que agafarà el relleu d'Aleix Solé. Es tracta d'Ylènia Morros, que en les darreres eleccions municipals va ocupar el número 4 a la llista de la CUP. Morros prendrà l'acta de regidora després que Marc Sellarés (que anava de número 3) hagi renunciat a entrar.