Les mascaretes cosides pel grup de voluntàries de Sallent -format per una cinquantena de persones- han arribat ja a 6.200 veïns i veïnes del municipi. Segons l'Ajuntament, a finals de la setmana passada es va finalitzar l'entrega als infants majors de 10 anys i a adults. També s'han fet arribar mascaretes als comerços i empreses del poble que ho han sol·licitat al correu de sll.promoeconomica@sallent.cat. En aquest cas s'han repartit un total de 350 unitats.

El grup de cosidores voluntàries ha confeccionat un total de 8.850 mascaretes, de les quals encara en sobren algunes. En aquest sentit, si algú s'ha quedat sense mascareta cal trucar al Viver d'empreses (Oficina d'Assessorament per la Crisi de la COVID-19) al telèfon 93 820 61 92 en horari de 7:30 a 14:45h de dilluns a divendres.

L'Ajuntament de Sallent mostra, a més, el seu agraïment per la col·laboració de quatre joves del projecte Turn On que han repartit, porta a porta, totes les mascaretes amb l'ajut també de treballadors del consistori.