24 de agost de 2020
24.08.2020
Regió7

Un sistema de reserva gratuït a través de la web o trucant a l'oficina d'informació

L'entrada garanteix l'accés, amb preferència sobre qui no en té

23.08.2020 | 23:00
La reserva es pot fer per la web |

L'entrada prèvia per a la missa conventual, per visitar el cambril, i de dilluns a divendres també per a la Salve i el Virolai de l'Escolania, es pot aconseguir a través de la web abadiamontserrat.cat/reserves, o trucant a l'Oficina d'Informació de Montserrat. En aquest cas, s'explica a l'interessat com pot fer ell mateix la reserva a través de la web o se li fa per telèfon, «sobretot en el cas de persones grans o que no tenen correu electrònic» on poder rebre la confirmació, explica una de les responsables de l'oficina, Griselda Espinach.

A la web hi ha un apartat de reserves per a cada una de les opcions –la missa, el cambril o la salve–, de manera que l'usuari pot triar quina vol o bé fer-les totes, i s'ha d'omplir un formulari amb la data i l'hora de la visita, i la quantitat de persones. A partir d'aquí, rebrà un correu amb la reserva, que porta incorporat un codi QR, i que es pot imprimir o guardar en un dispositiu mòbil. I això és el que s'haurà de mostrar en el moment de la visita per a l'accés automàtic. L'entrada garanteix l'accés, amb preferència sobre qui no en té. El que no garanteix és una localitat de seient a la basílica.

A partir del 14 de setembre, les reserves per a la missa conventual seran només per als caps de setmana i festius. La resta continuarà sent per a cada dia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20