L'Ajuntament de Santpedor ha aprofitat aquest mes d'agost per realitzar diverses tasques de reordenació i manteniment de la xarxa viària, en el marc de les propostes d'un estudi de mobilitat que al llarg dels propers mesos es continuarà desenvolupant amb noves actuacions.

En aquests moments s'estan ultimant alguns treballs de pintura i senyalització, i s'ha aprofitat per fer una reordenació de l'aparcament al tram de la Ronda de Sant Pere comprès entre la rotonda del carrer Camí de Llussà i la carretera de Navarcles. Amb l'objectiu d'augmentar l'amplada útil dels vials, la franja d'aparcament s'ha fet més estreta perquè ara els vehicles hi estacionaran en filera. Això incrementarà la visibilitat i millorarà la seguretat del trànsit en un espai concorregut al tractar-se d'una zona industrial.

També es preveu senyalitzar noves zones d'aparcament en els carrers prpendiculars de la Ronda i s'obrirà novament un tram del carrer de les Escoles, que actualment té el pas barrat als vehicles. Més endavant, també hi ha prevista una nova senyalització viària al Mirador de Montsererat, que es farà tan bon punt acabi la primera fase d'urbanització corresponent al desplegament d ela xarxa de clavegueram.