Segueix-nos a les xarxes socials:

Artés posa en marxa el procés dels pressupostos participatius

Les assemblees per fer propostes es faran de forma telemàtica a partir de la setmana vinent

Artés posa en marxa el procés dels pressupostos participatiusARXIU/AJUNTAMENT d'ARTÉS

L'Ajuntament d'Artés ja ha engegat l'engranatge per als pressupostos participatius del 2021. A causa de la situació sanitària actual, les assemblees temàtiques per fer propostes es faran de forma telemàtica i començaran a partir de la setmana vinent. Les propostes que obtinguin més vots al final del procés participatiu s'incorporaran als prsesupostos de l'Ajuntament per a l'any vinent.

La primera de les assemblees es farà el 4 de novembre a les 7 de la tarda i se centrarà en temes de medi ambient, desenvolupament rural, mobilitat, urbanisme i habitatge. La reunió dedicada a educació, civisme, esports i seguretat tindrà lloc el dia 6 a les 7 de la tarda. Els temes relacionats amb el benestar social, la salut comunitària, feminismes i cooperació es debatran el 9 de novembre, també a les 7 de la tarda, mentre que el desenvolupament econòmic local es tractarà el dia 11 a 2/4 de 9 del vespre. Finalment, el 13 de novembre, a les 7 de la tarda, es parlarà de cultura i entitats.

Aquesta serà la cinquena edició dels pressupostos participatius d'Artés. En la darrera edició van participar en les votacions 642 persones d'un cens de 4.742, que va suposar el 13,54 % de participació. Es van recollir 66 propostes i la més votada va ser la millora de la qualitat de l'aigua, que va obtenir 422 vots. La següent va ser construir un ascensor per pujar al carrer Hospital.

Prem per veure més contingut per a tu