L´Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert un segon pla d´ajuts per compensar les despeses econòmiques dels establiments que han hagut de tancar durant la segona onada de la pandèmia.

Poden acollir-se a aquest pla els establiments de restauració, centres d´estètica, botigues en centres comercials, activitats culturals i sales de concerts, centres esportius, establiments d´activitats lúdiques infantils privades, sales de joc, establiments de lleure infantil i activitats extraescolars, i qualsevol altra que hagi estat obligada al tancament i que fruit d´aquest hagi experimentat una reducció de la facturació d´un 30%, respecte al mateix període de l´any 2019.

L´Ajuntament ha dotat aquest pla de subvencions amb un import de 150.000 euros.

Les empreses que vulguin sol·licitar aquest ajut ho poden fer des d´ahir i fins al dia 20 d´aquest mes. Es poden justificar despeses de lloguer, quotes hipotecàries del local, i pagament en concepte d´espais de treball; despeses de subministraments (llum, aigua, gas, telefonia, internet, tpv, deixalles...) del local; de quotes d´autònoms i de gestories associades a la gestió del tancament.