La plaça de la Serradora ha acollit l'acte de lliurament dels premis del Concurs d'Il·luminació Nadalenca de Súria, que enguany ha registrat la participació de trenta-quatre propostes dels barris de Bellavista, Centre Urbà, Joncarets, Poble Vell, Salipota, Sant Jaume i Santa Maria. El primer premia ha estat per José Carmona i el segon per M. Jesús Rodríguez, tots dos del carrer de Joan Maragall, i el tercer se l'ha endut Juana Rodríguez del carrer de les Flors.

Una de les novetats destacades de l'edició d'enguany ha estat la composició del jurat, format pels membres del Consell Municipal dels Infants. El recorregut de valoració de les candidatures presentades es va fer amb el bus urbà de Súria, conegut popularment per la Guagua. Els premis han consistit en vals de compra de 500, 300, 200 i 100 euros per als establiments adherits a Súria Punt Comercial, com a mostra de suport al comerç local. L'anunci del veredicte va anar a càrrec de la regidora d'Ensenyament, Turisme, Participació i Festes, Alba Santamaria. El lliurament dels premis va anar a càrrec de representants del Consell Municipal dels Infants.

A banda dels tres guanyadors, les següents propostes més votades han estat les de David Arjona (passeig de Joncarets), Xavier Codina (avinguda de Santa Bàrbara), Jorge García (carrer de Pompeu Fabra), Verònica González (avinguda del Cardener), Anna Llobregat (carrer de Pompeu Fabra), Rosa López (carrer del Canigó), Belen Òrrit (camí de les Guixeres), Mireia Perarnau (plaça Santa Maria), Laura Puig (avinguda del Cardener), Ramon Valle (carrer de Francesc Macià), M. Victòria Viñals (carrer de González Solesio) i Meritxell Zorrilla (camí de les Guixeres).

L'objectiu d'aquesta nova edició del Concurs d'Il·luminació Nadalenca ha estat, segons fonts municipals, estimular la instal·lació d'ambientacions nadalenques originals que contribueixin a donar un aire especial i festiu als carrers de la vila per poder tancar amb il·lusió un any tan difícil com l'actual. La convocatòria ha tingut el suport de Súria Punt Comercial.