L'Ajuntament de Santpedor ha aprovat el projecte per a la construcció d'una graderia al camp de futbol del municipi.

Ja feia un temps que el consistori tenia la proposta sobre la taula, i a final d'any es va presentar el projecte a l'entitat Club Futbol Santpedor per acabar d'ultimar els detalls. Ara, un cop finalitzada la fase d'exposició pública, el projecte s'ha aprovat definitivament. Compta amb un pressupost de 60.000 euros, està previst que la construcció s'executi al llarg d'aquest 2021.

El camp de futbol de Santpedor, que es va inaugurar l'any 2007 i porta el nom de Josep Guardiola, comptava amb unes grades metàl·liques provisionals que s'havien retirat pel seu mal estat. Amb el projecte ara definitivament aprovat, es preveu construir una graderia coberta, que tindrà 18 metres d'amplada i amb una capacitat total de fins a 120 persones.

El camp de futbol Josep Guardiola de Santpedor és una instal·lació esportiva municipal que inclou un camp de futbol de gespa artificial i està situat a l'entrada del poble per la carretera de Navarcles. És un equipament destinat bàsicament a l'entrenament i les competicions que hi disputen els diversos jugadors del Club de Futbol Santpedor.