11 de febrer de 2021
11.02.2021
Regió7

Cardona posa en marxa els plans d'ocupació del programa Treball als barris

L'Ajuntament incorpora una tècnica d'habitatge per dinamitzar i impulsar la borsa del nucli antic

10.02.2021 | 19:03
Cardona posa en marxa els plans d'ocupació del programa Treball als barris

L'Ajuntament de Cardona ha iniciat, durant aquest mes de febrer, els plans d'ocupació i de formació del programa «Treball als Barris», que s'emmarquen dins del programa d'Experienciació laboral. Tenen com a objectiu la contractació laboral de persones treballadores en situació d'atur, per tal que puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat, mitjançant la realització d'obres i serveis d'interès general i social.

A més, a principi de mes es va incorporar una tècnica d'habitatge per a desenvolupar les tasques de dinamització i impuls de la borsa d'habitatge del nucli antic de Cardona durant 9 mesos. Aquest pla d'ocupació ja es desenvolupa des de fa tres anys per dinamitzar aquest servei municipal.

Des de l'1 de febrer també s'estan formant un total de vuit persones en el curs de manteniment polivalent i rehabilitació d'espais públics, d'una durada de 100 hores, i dut a terme per l'empresa d'inserció social Riuverd. Aquesta formació té per objectiu millorar l'ocupabilitat i les competències dels participants i dóna coneixements en electricitat, jardineria i construcció. Al finalitzar la formació, 6 de les persones participants seran contractades durant 8 mesos per formar part de la Brigada Municipal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya