Una empresa especialitzada ha iniciat aquesta setmana els treballs de restauració de diversos elements de la façana principal de l'Ajuntament de Súria, que ha encarregat el mateix consistori a ECRA SL, i que compta amb el suport d'operaris de la brigada municipal.

La intervenció s'ha dividit en dues fases, i inclou la restauració de les llosanes dels balcons, el sòcol de la façana i l'arc de pedra de la portalada principal.

La primera intervenció, que dilluns va obligar a tallar el pas de vianants del carrer Ernest Solvay a l'alçada de l'edifici de la casa de la vila, ja s'ha completat, i ara queda pendent intervenir en una segona fase, que l'Ajuntament preveu realitzar al llarg de les properes setmanes.

L'actuació de reforç i millora dels diversos elements arquitectònics de l'immoble ha estat impulsada per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Súria amb la intenció de sanejar, restaurar, consolidar i protegir les parts malmeses de l'edifici, tenint en compte que va ser construït fa més d'un segle.