Segueix-nos a les xarxes socials:

Estefania Torrente deixa la presidència del Consell Comarcal del Bages

L’alcalde Fonollosa, Eloi Hernàndez, rellevarà l’actual presidenta que plega per motius professionals

Estefania Torrente deixa la presidència del Consell Comarcal del BagesArxiu/Mireia Arso

La presidenta del Consell Comarcal del Bages, Estefania Torrente, deixa el càrrec per motius professionals. L’actual alcalde de Fonollosa, el també republicà Eloi Hernàndez, serà el candidat a rellevar-la, segons han anunciat en un comunicat conjunt el grups comarcals d’ERC i JuntsxCat.

La previsió és que Hernàndez accedeixi al càrrec en un ple que se celebrarà el proper 5 de juliol.

Torrente i Hernàndez han compartit les tasques de l’àrea de Presidència i Vicepresidència la primera meitat d’aquest mandat.

Estefania Torrente ha estat membre del Consell comarcal els darrers 6 anys, essent Consellera de l’Àrea Econòmica la passada legislatura, i assumint la responsabilitat de Presidència els darrers dos. En el comunicat, els grups dos grups comarcals li agraeixen el treball, esforç, lideratge i implicació, i desitjar-li molta sort i encerts.

També asseguren que els grups comarcals d’ERC i JuntsxCat «seguirem treballant des d'un Govern comarcal fort i cohesionat per tal de donar resposta a tots els reptes socioeconòmics, comunitaris i interns, posant la qualitat de vida de les persones al centre de les nostres polítiques i incidint en el desenvolupament del Bages com a territori d'oportunitats pel nostre país i la seva gent».

Eloi Hernàndez assumirà la presidència del Consell Comarcal del Bages

Prem per veure més contingut per a tu